VELVETO BIANCO

Amplasat intr-un cadru natural cu deschidere catre lac si la cativa pași de piscina Kundalini, Velveto Bianco este alegerea perfecta pentru evenimente private sau corporate.

Atmosfera boema de la Velveto Bianco activeaza simturile, oferindu-vă o stare de relaxare din prima clipă.

Am creat Velveto Bianco pentru a oferi clientilor nostril un spatiu intim cu o terasa tip ponton catre lacul Tei de 300 mp, amenajat in stilul vintage -lux, in nuante de alb si auriu, folosind ca elemente lemnul natural si sticla. Va veti bucura de o luminozitate aparte si deschidere generoasa catre lac.

Velveto Bianco reprezintă alegerea ideală pentru o varietate de evenimente unice din viața ta: nunta, botez, petreceri private, aniversari, banchete sau cununii religioase pe terasa catre lac dar si locul unde se intampla petreceri publice de zi sau de noapte pe toata perioada verii.

Echipa Velveto este pregatită să-ți transforme viziunea asupra evenimentului perfect in realitate.

Capacitate maxima in interior 60 pers

Capacitate maxima in exterior 100 pers.

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.
    Echipa HORECA VENUE acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal transmise de catre clienti. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!