CORPORATE & More

Velveto Events Ballroom este un centru pentru evenimente ce ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti, botezuri, aniversari ,majorate, baluri si banchete.

Velveto Ballroom este destinat exclusiv evenimentelor.

Centrul cuprinde 5 saloane cu capacitati de la 50 pana la 700 de locuri avand acces la pacare privata si este conceput dintr-un ansamblu de 3 corpuri cladire, o piscina exterioara, pontoane cu vedere la lac,o amplasare deosebita intr-o zona linistita, in parcul Tei, o adevarata oaza de relaxare.

Velveto iti ofera posibilitatea organizarii tuturor tipurilor de evenimente.

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.
  Echipa HORECA VENUE acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal transmise de catre clienti. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!

  Petreceri corporate

  Ofera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Fie ca este vorba de un team building sau o petrecere tematica, Velveto Events iti sta la dispozitie cu toate elementele pentru a fi pe deplin multumit si toate dotarile tehnice necesare si suportul de care ai nevoie.

  Petreceri si evenimente

  De la prezentari de moda pana la lansari de produse: Velveto BallRoom detine toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente. Iar daca iti doresti o petrecere de neuitat, avem „ingredientele” perfecte pentru a fi satisfacut.

  Conferinte, workshop-uri, gale

  Avem pentru tine locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta stiintifica, fie o conferinta de presa, un workshop, lansare de produs sau gala aniversara VELVETO este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare.

  Training

  Ai pregatit angajatilor tai posibilitatea de a dobandi noi cunostiinte sau abilitati pentru a deveni mai eficienti in atributiile lor. Pune-le la dispozitie un spatiu in care sa se simta confortabil: vino la VELVETO EVENTS & BALLROOM !

  Petrecere Craciun 2018 ORACLE
  SALA RONDA