BOTEZ

Felicitari pentru bebelusul vostru! Probabil ca nu stiti prea multe despre organizarea unui botez, dar bebelusul vostru este nerabdator sa-l crestinati!
Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului, si una dintre cele mai importante. Voi sunteti parintii ingerasului aparut de curand in viata voastra, si trebuie sa va ocupati personal de organizarea acestui eveniment. Nu va faceti griji, noi suntem aici sa ne ocupam de toate detaliile de care aveti nevoie iar experienta ne recomanda!

Oferta speciala

Pentru variantele de mai jos pretul este 199 ron/pers  pentru lunile ianuarie, februarie, martie, aprilie si in toate zilele de vineri si perioadele de post.

Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.
Echipa HORECA VENUE acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal transmise de catre clienti. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!

Oferte pentru botez

Meniu Botez Varianta (1) – descarca

Meniu Botez Varianta (2) – descarca

Oferta Speciala Botez 199 RON/ pers- descarca

Botez la Cheie Special Duminica – descarca

Meniu Copii Individual – descarca

Meniu Copii Platouri – descarca

Oferte speciale

  • Beneficiati de 10% reducere sau de oferta speciala de 45 €/pers (descarca) pentru zilele de Duminica.

***Ofertele NU se cumuleaza