BOTEZ

Felicitari pentru bebelusul vostru! Probabil ca nu stiti prea multe despre organizarea unui botez, dar bebelusul vostru este nerabdator sa-l crestinati!
Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului, si una dintre cele mai importante. Voi sunteti parintii ingerasului aparut de curand in viata voastra, si trebuie sa va ocupati personal de organizarea acestui eveniment. Nu va faceti griji, noi suntem aici sa ne ocupam de toate detaliile de care aveti nevoie iar experienta ne recomanda!

 

OFERTE BOTEZ 2021-2022

Meniu Botez Varianta (1) – descarca
Meniu Botez Varianta (2) – descarca
Meniu Botez Varianta (3) – descarca

MENIU BOTEZ-OFERTA SPECIALA- 47 euro/pers – Ianuarie – Februarie – Martie – Aprilie 2022- descarca

Meniu Copii Individual – descarca

Meniu Botez Bufet – Varianta 1
Meniu Bufet BOTEZ –Varianta 2

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.
  Echipa HORECA VENUE acorda o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal transmise de catre clienti. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii vezi politici de confidentialitate!

  Oferte pentru botez piscina

  Vrei sa-i oferi bebelusului tau prima sa petrecere in aer liber?
  Vino sa-ti aratam variantele de decor pe marginea piscinei, variantele de amenajare locuri de joaca si enterteinment pentru invitatii cei mici, modele de Candy Bar si alte idei ingenioase care se incadreaza perfect cu ambientul natural.

  Meniu Botez Bufet – Varianta 1
  Meniu Bufet BOTEZ –Varianta 2

  Taxa organizare nunta /botez piscina – 5 Euro /pers